Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tort na biszkopcie z agrestem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 2 szt
mleko 125 ml
mleko w proszku 2 szkl
cukier 20 dag
masło 15 dag
cukier wanilinowy 1 opak
kremówka szkl
agrest trochę

Przepis i sposób przygotowania na: tort na biszkopcie z agrestem

Zagotuj mleko,wsyp cukier waniliowy i cukier zwykły.dodaj przestudzone mleko do masła i mleka w proszku.masę dokładnie zmiksuj aby miała gładką konsystencję.posmaruj nią jeden biszkopt i przykryj go drugim.kremówkę ubij ułóz na niej umyte owoce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak