Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tort miodowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka pszenna 40 dag
miód i cukier po 20 dag
jajko 3 sztuki
Soda oczyszczona Prymat 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: tort miodowy

z mąki miodu cukru i sody oraz jajek zagnieść ciasto tak aby dało się wałkować pozostawić do następnego dnia rozwałkować podzielić na 2 placki u upiec w tortownicy na złoty kolor po ostudzeniu przesmarować placki marmoladą i posypać cukrem pudrem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 22.12.2011 20:31
szybki, prosty i na pewno bardzo smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak