Przepis i sposób przygotowania na: tort kUbuś puchatek
Kroki postępowania
Biszkopt: Oddzielamy białka od żółtek.
śmietana kremówka | 800 ml |
serek mascarpone | 90 da |
cukier puder | 10-12 łyzek |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/3 szklanki |
cukier kryształ | 4/5 szklanki |
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
sól | szczypta |
brzoskwinie w puszce | do smaku |
polewa czekoladowa | 1 sztuka |
dżem | 1 słoik jagodowy |
barwnik spożywczy do ciast | do wyboru |
wiórki kokosowe | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: