Tort kokosowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietany 30 proc.

    1/2 l
  • bitej śmietany w proszku

    2 opakowania
  • wiórków kokosowych

    20 dag
  • białej czekolady

    20 dag
  • dowolnej konfitury

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do 1/2 szklanki smietany dodaj poruszona biala czekolade i podgrzejaz czekolada sie rozpusci. Ostudz. Reszte smietany ubij z porszkiem, dodaj wiorki i rozpuszczona czekolade. biszkopt pokroj na trzy blaty. Rozsmaruj na nich mase i konfitury. Na wierzch poloz owoce i zalej tężejącą galaretką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agnieszka214 17.07.2012 09:14
piękny
Krzysztof42 14.04.2011 16:43
jak kokosowy to nie odmówię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat