tort bezowy z truskawkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

ml

gniazd

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • warstwy bezowe do tortu

    3
  • śmietana kremowa 30%

    500 ml
  • cukier puder

  • truskawki

  • płatki migdałowe

  • POSYPKA

  • krem do tortów śmietankowy

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wartswy bezowe przekladamy kremem smietankowy. Nastepnie kladziemy ubita smietane kremowka z cukrem pudrem ( wedlug uznania) , kaldziemy truskawki, znowu bita smietana, truskawki i jeszcze taka jedna warstwa. Ozdabiamy posypka, truskawkami i platkami migdalowymi.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 10.03.2014 08:09
fantastyczny
adam1f 01.04.2012 12:28
dobry
Barbara/zuza22_85 23.12.2011 15:15
pycha
Barbara/zuza22_85 23.12.2011 15:15
pycha
edyta44 24.02.2011 09:18
piekny
Gosia32 20.02.2011 13:39
wygląda przepysznie:}
anja3107 14.02.2011 13:47
świetny i jak ślicznie wygląda
anna186 14.02.2011 12:16
pyszny
aginaa 14.02.2011 12:10
polecam :)
iwa643 14.02.2011 07:49
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat