Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tort bezowy z truskawkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

warstwy bezowe do tortu 3
śmietana kremowa 30% 500 ml
cukier puder
truskawki
płatki migdałowe
POSYPKA
krem do tortów śmietankowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: tort bezowy z truskawkami

Wartswy bezowe przekladamy kremem smietankowy. Nastepnie kladziemy ubita smietane kremowka z cukrem pudrem ( wedlug uznania) , kaldziemy truskawki, znowu bita smietana, truskawki i jeszcze taka jedna warstwa. Ozdabiamy posypka, truskawkami i platkami migdalowymi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 10.03.2014 08:09
fantastyczny
adam1f 01.04.2012 12:28
dobry
Barbara/zuza22_85 23.12.2011 15:15
pycha
Barbara/zuza22_85 23.12.2011 15:15
pycha
edyta44 24.02.2011 09:18
piekny
Gosia32
Gosia32 20.02.2011 13:39
wygląda przepysznie:}
anja3107 14.02.2011 13:47
świetny i jak ślicznie wygląda
anna186 14.02.2011 12:16
pyszny
aginaa 14.02.2011 12:10
polecam :)
iwa643 14.02.2011 07:49
pycha
IKrakowianka 14.02.2011 01:13
Ale apetyczny!
Joanna83 13.02.2011 22:30
Piękny
Dorota59 13.02.2011 16:14
wygląda przepięknie
agnieszka214 13.02.2011 16:09
szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak