Przepis i sposób przygotowania na: Torcik z kremem zabajone
Kroki postępowania
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni;
Smacznego!
jajko | 1 szt |
cukier | 30 g |
mąka ziemniaczana | 25 g |
mąka pszenna | 25 g |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier | 50-60 g |
likier Marsala | 2-3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 listek |
śmietanka | 100 ml 36% |
cukier puder | 1 łyżka |
jagody goji | łyżka |
listki mięty | 2 szt |
Do dekoracji: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: