Składniki:
BISZKOPT
jaja | 5 szt |
cukier | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
DO PRZEŁOŻENIA
śmietana kremowa 30% lub 36% | 500 ml |
dżem z czarnej porzeczki |
jaja | 5 szt |
cukier | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 500 ml |
dżem z czarnej porzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: