Przepis i sposób przygotowania na: Torcik spaghetti z rybką
Kroki postępowania
W tym samym czasie wrzucić też już spaghetti na wrzącą i osoloną wodę, gotować al dente;
szprotki lub inne małe rybki | 3-5 szt |
spaghetti | 200 g |
bułka tarta pikantna | 50 g |
czosnek | kilka ząbków |
natka pietruszki | pęczek |
papryczka chili | 1 szt |
sól do smaku | |
jajko | 1 szt |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
anchois | |
oliwa | 30-50 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: