Przepis i sposób przygotowania na: Torcik Pavlovej
Kroki postępowania
Wierzch posypać czekoladą utartą w grube wiórki.
Przechowywać w lodówce.
białko | 6 szt. |
cukier kryształ | 370 g |
ocet 10 % | 1-2 łyżki |
budyń waniliowy | pełna łyżka |
sól | szczypta |
czekolada mleczna | tarta |
truskawki | |
maliny świeże | |
nektarynka | |
kiwi |
śmietana 30% | 300-350 g |
cukier waniliowy | 2 op. |
fix do śmietany | 2 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: