Przepis i sposób przygotowania na: Tofu z trawą cytrynową
Rozgrzej duża patelnie na średnio-dużym ogniu. Dodaj olej i smaż plastry tofu z każdej strony 3 minuty albo aż zbrązowieją i staną się chrupiące.
Posyp kolendrą.
tofu | 600 g |
mielona trawa cytrynowa | 1 szczypta |
papryczka chili | 1 łyzeczka |
czosnek | 2 zabki |
cukier kryształ | 2 łyzeczki |
sól do smaku | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
olej roślinny | 2 łyzki |
natka kolendry | 3 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: