tofu i masło ziołowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    250 gram
  • mleko

    3 łyżki
  • zioła

    1 łyżeczka
  • natka pietruszki

    1/4 szklanki
  • cebule dymki

    2 sztuki
  • tofu

    1 (pokruszone)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, aż masa będzie miała gładką konsystencję kremu. Z masy uformować wałek i włożyć do lodówki. Po 2 godzinach pokroić w krążki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat