Tilapia w skórce cytrynowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tilapia

    2 filety
  • skórka cytrynowa

    2 łyżeczki
  • pieprz

  • oliwa

  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet tilapii obsypać pieprzem, solą i skórką cytrynową. Położyć na rozgrzana na patelni oliwę z oliwek i smażyć z każdej strony po 2min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Amellia 17.12.2012 18:28
mniam
Goya 17.12.2012 12:02
super
Lemon 17.12.2012 10:52
pycha
Laila2786 17.12.2012 10:42
tilapii jeszcze nie próbowałam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat