Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tęczowe bezy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 10 sztuk
cukier puder 5 łyżek
sok z cytryny 1 łyżeczka
barwniki spożywcze

Przepis i sposób przygotowania na: Tęczowe bezy

Białka ubić na bardzo sztywną pianę. Powoli dodawać cukier i na koniec sok z cytryny. Tytkę posmarować od wewnątrz barwnikami i wyciskać bezy. Piec około 3-4 godzin w temperaturze około 100 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata61 04.11.2012 10:20
super!
mikrusiak 02.01.2012 11:40
ale fajowe :)
dwa pokoje z kuchnią 02.01.2012 11:25
ale kolorki :)
Monika111 02.01.2012 10:38
o łał! :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak