Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar ze śledzia z oliwkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
sok z cytryny do smaku
pory 1 szt
oliwa 2 łyżki
ogórek konserwowy 2 szt
oliwki zielone 10/15 szt
matijasy 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar ze śledzia z oliwkami

Śledzie- 5 filetów matiasa- wymoczyć, osuszyć i drobno posiekać. Wymieszać z drobno pokrojonym porem, posiekanymi jajami na twardo, oliwkami i ogórkami( średniej wielkości). Doprawić do smaku sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i świeżo mielonym pieprzem. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AGNIESZKA103 09.03.2012 09:04
rewelacyjnie wyglada i napewno tak smakuje
MAR3STA 14.01.2012 14:57
chętnie bym się skusiła na taki tatar

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak