Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z wędzonego pstrąga

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg wędzony 1 szt
cebula czerwona 1/2 szt
cytryna
oliwa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z wędzonego pstrąga

Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 01.10.2012 12:50
nie jadłam nigdy tatara z ryby:)
iwa643 01.10.2012 06:37
Pyszna przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak