Tatar z papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielona wołowina

    500 g
  • żółtka

    4 szt
  • cebula

    1 szt
  • korniszony

    10 szt
  • pieczarki marynowane

    10 szt
  • papryka konserwowa

    5 szt
  • sól

    do smaku
  • oliwa

    do smaku
  • musztarda

    do smaku
  • przyprawa do zup

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Posiekać bardzo drobno cebulę, korniszony, paprykę i pieczarki. Dodać do mięsa, wymieszać dodając żółtka, oliwę, musztardę i sos sojowy według smaku. Ilość korniszonów i papryki zależy od indywidualnego uznania.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IlonaAlbertos 17.02.2014 21:07
Ciekawy pomysł.
Katarzyna59 05.01.2014 09:55
bardzo smaczny
IwonaKa 29.11.2013 00:03
zjadłabym takiego tatara
MagdaXXX 13.10.2013 20:20
tak nie jadłam
Marcinkemp 01.01.2013 19:19
uwielbiam tatara z dodatkami
olkaaa 19.11.2012 09:50
jeszcze nie próbowałam
RenataZ-et 08.07.2012 20:33
fajny pomysł
Andysz 29.05.2012 10:54
mniam mniam;))
Katarzyna59 23.05.2012 17:08
fajny
mala2021 28.03.2012 10:42
ciekawe połączenie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat