Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar wołowy tradycyjny

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 250 g
jajko 1
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar wołowy tradycyjny

Polędwicę mielimy kilkakrotnie, aż uzyskamy jednolitą masę. Przyprawiamy solą, świeżo zmielonym pieprzem, dodajemy pokrojoną cebulę, wbijamy jajko, kucharka wg uznania i całość dokładnie mieszamy. Następnie formujemy kotlet i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 18.10.2011 10:16
uwielbiam
edyta44 29.07.2011 10:30
dobry
misia53 26.11.2010 22:16
A ja bardzo lubię tatara , ale jadam tylko na imprezkach , bo jest kosztowny.
ben-ka 25.11.2010 16:01
Nie jadam tatara ale zwolenników surowego mięsa znam wielu:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak