Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TATAR WOŁOWY

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 20 dag
żółtko jajek 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
ogórek kiszony 1 sztuka
sól do smaku
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku
sos sojowy do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: TATAR WOŁOWY

Mięso musi być super ekstra świeże ze sprawdzonego źródła. Myjemy mięso i mielimy w maszynce dwa razy.
Cebulkę,ogóreczek kroimy w drobną kosteczkę i układamy na talerzyku obok mięsa. Jajko sparzamy i oddzielamy białko. Dodajemy do mięsa. Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy solą,pieprzem,maggi i sosem sojowym.
Super jedzonko

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 31.05.2013 08:32
bardzo ładnie podane
adelajda 19.05.2013 16:27
bardzo lubię !
Laila2786 04.05.2013 12:44
super jedzonko
kate.500 27.03.2013 08:04
smaczny tatar
adam1f 10.02.2013 12:46
dobry
Anna169Hosz 20.01.2013 19:57
Ja czasem dodaje jeszcze odrobinę oliwy z oliwek albo ciut musztardy Dijon:)
halina17 20.01.2013 17:47
Uwielbiam tatara.
Rafał10 20.01.2013 15:56
mmmm pycha !
PaniMISIOWA 20.01.2013 15:02
sos sojowy bardzo wzbogaca smak mięsa, polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak