Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
CIASTO
-
jaja
2 szt -
smietana 18%
1 łyżka -
miód prawdziwy
1 łyżka lipowy z imbirem -
cukier puder
1.2 szkl -
wanilia
1/2 laski -
margaryna
1 kostka -
mąka pszenna
550 g tortowa typ 450 -
Soda oczyszczona Prymat
3 szczypty
NADZIENIE ;
-
jabłka
6 szt -
gruszka
6 szt -
masło klarowane
2 łyżki -
cukier kryształ
1 łyżka -
miód
1 łyżka lipowy z imbirem -
kardamon
1 szczypta do każdej tartaletki -
cynamon
1 szczypta do każdej tartaletki
Sposób przygotowania
Kroki postępowania






Komentarze (18)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (8)