Składniki:
rabarbar | 500 gram |
jabłka | 3 sztuki |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
mleko | 500 ml |
mąka | 150 gram |
masło | 75 gram |
woda | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1/4 łyżeczki |
olej | 50 ml |
rabarbar | 500 gram |
jabłka | 3 sztuki |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
mleko | 500 ml |
mąka | 150 gram |
masło | 75 gram |
woda | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1/4 łyżeczki |
olej | 50 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: