Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tarta z porem pod beszamelem

3.0
(20)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto kruche 1 porcja[zamrożone]
pory gotowane 4 szt
sos beszamelowy w/g uznania
oszeszki pinii do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z porem pod beszamelem

Rozmrozić ciasto i przygotować ,pory ugotowane pokoić w plastry i ułożyć na cieście ,zalać sosem beszamelowym,doprawionym szczyptą mielonej gałki musztardowej,posypać orzeszkami pinii,i zapiekać w piekarniku przez 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 15.02.2012 13:02
w jakiej temperaturze?
jasiek 15.02.2012 13:02
w jakiej temperaturze?
berys18 27.07.2011 10:52
może być ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak