Przepis i sposób przygotowania na: Tarta szparagowo-pomidorowa
Kroki postępowania
Na lekko przestudzone ciasto wlać masę i
Ciasto: | |
mąki pszennej typ 500 | 2 szk |
żółtko jajek | 1 |
soli | 1/2 łyżeczka |
gęstej śmietany 12% | 4 łyżka |
margaryny | 150 g |
jajko | 3 |
zielonych szparagów | 15 |
( tylko połówki z górną części | |
pomidorków cherry | 16 |
jogurt naturalny | 350 g |
ser salami | 300 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: