Przepis i sposób przygotowania na: Tarta śliwkowa pod orzechową kruszonką
Kroki postępowania
Na owoce wykładamy kruszonkę
Tarte wstawiamy do piekarnika na około 40 minut. Upieczoną studzimy. Smacznego!
masło | 120 gram |
cukier puder | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 220 gram |
proszek do pieczenia | 1/3 łyżeczki |
kasza manna | po posypania po cieście |
śliwki | ok 400 gram |
mąka | 110 gram |
cukier brązowy | 70 gram |
masło | 90 gram |
orzechy włoskie | 100 gram mielonych |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: