Przepis i sposób przygotowania na: Tarta miodowa
Kroki postępowania
Na cieście rozsmarować powidła.
mąka pszenna | 150 g |
margaryna | 70 g |
jajko | |
cukier puder | 2 łyżki |
miód | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
mleko | 2 szklanki |
jajko | 2 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier kryształ | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 2 op |
masło | 100 g |
orzechy włoskie | 100 g |
margaryna | 2 łyżki |
miód | 2 łyżki |
powidła śliwkowe | 1/2 słoika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: