Składniki:
ciasto francuskie | 1 arkusz |
jajko | 5 |
śmietanka | 100 ml 30% |
łosoś wędzony plastry | 150 g |
mozzarella | 1 kulka białej |
mozzarella w bloku | 4 łyżki żółtej startej |
pomidor | 3 |
szczypiorek | |
masło | |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa |
ciasto francuskie | 1 arkusz |
jajko | 5 |
śmietanka | 100 ml 30% |
łosoś wędzony plastry | 150 g |
mozzarella | 1 kulka białej |
mozzarella w bloku | 4 łyżki żółtej startej |
pomidor | 3 |
szczypiorek | |
masło | |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: