Przepis i sposób przygotowania na: Tarta czekoladowa z malinami
Kroki postępowania
Jeżeli tarta nie ma odpinanego dna, można wyłożyć ją folią spożywczą. Będzie łatwiej wyjąć ją z formy.
herbatniki |
kakaowe 200 g
|
kakao |
1 łyżka
|
masło |
100 g
|
czekolada gorzka |
150 g
|
śmietana kremowa 30% |
2 szkl
|
mleko skondensowane |
1 szkl
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
2 łyżeczki
|
woda zimna |
2 łyżki
|
maliny świeże |
ok 300 g
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: