Tapenada

Tapenada

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czarne oliwki bez pestek

    2 szklanki
  • kapary

    1 łyżka
  • czosnek

    1 ząbek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Miksujemy oliwki, kapary i czosnek. Stopniowa dolewamy oliwę do uzyskania konsystencji pasty.

Gotowe! Pyszny dodatek do pieczywa lub grzanek.

Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cooleczka 05.11.2012 19:43
wyborna
Sylwia26 05.11.2012 19:39
ale smakołyki :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat