tania ciepła marchewka do mięska

tania ciepła marchewka do mięska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    800 g
  • margaryna

    20 g
  • mąka

    12 g
  • sól do smaku

  • cukier

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania tania ciepła marchewka do mięska

startą na tarce marchew wkładam do garczka i zalewam 2 szklankami wrzącej wody. Dodaję margarynę, słodzę i solę do smaku. Duszę pod przykryciem do miękkości.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

parysek10 23.08.2012 19:28
doskonała
andżelika1 15.08.2012 18:35
pycha
sznycel 14.08.2012 22:42
strasznie smaczna. Można marchew także pokroic w kostkę.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat