Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tania ciepła marchewka do mięska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 800 g
margaryna 20 g
mąka 12 g
sól do smaku
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: tania ciepła marchewka do mięska

startą na tarce marchew wkładam do garczka i zalewam 2 szklankami wrzącej wody. Dodaję margarynę, słodzę i solę do smaku. Duszę pod przykryciem do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 23.08.2012 19:28
doskonała
andżelika1 15.08.2012 18:35
pycha
sznycel 14.08.2012 22:42
strasznie smaczna. Można marchew także pokroic w kostkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak