tagliatelle z serkiem brie lub pleśniowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1 szt
  • pieczarki

    100 g
  • sól

  • makaraon

  • śmietana 18 proc

    3 łyżka
  • parmezan starty

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczatki dusimy na oliwie z tymiankiem dodajemy mięsko i 5 min jeszcze dusimy , następnie dajemy ser i na wolnym ogniu czekamy aż sie rozpuści następnie śmietanę i parmezan dodajemy ugotowany makaron i gotowe :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smerfetka79 23.06.2012 23:47
pięknie wygląda i na pewno tak smakuje:)
ajres 04.06.2012 22:55
pycha
Monika111 02.12.2011 23:07
Piecząki czy pieczarki.....dla mnie wygląda świetnie! :)
Monika111 02.12.2011 23:06
Dla mnie bomba! :)
Anna133 31.10.2011 12:50
uwielbiam makarony
Magdalena67 21.09.2011 09:51
apetycznie wygląda
Anna133 06.09.2011 18:36
i brakuje w przpisie sera gorngonzola lub ser pleśniowy :)
Ilona16 11.08.2011 07:29
Pysznie wygląda :)
Anna133 21.07.2011 08:38
w przepisie jest błąd , nie pieczątki a pieczarki :))))
iwa643 01.07.2011 07:18
apetyczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat