Składniki:
mięso mielone | 600 g |
wino czerwone wytrawne | 200 ml |
oregano | |
sól | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 500 ml |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler | |
boczek wędzony | 80 g |
mleko | 120 ml |
oliwa | 5 łyżek |
mięso mielone | 600 g |
wino czerwone wytrawne | 200 ml |
oregano | |
sól | |
pieprz | |
przecier pomidorowy | 500 ml |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler | |
boczek wędzony | 80 g |
mleko | 120 ml |
oliwa | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: