Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z mięsem i warzywami
Kroki postępowania




Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić, wyłożyć na talerze. Dodać porcję mięsa z warzywami, podawać.

ćwiartki z kurczaka |
2 szt
|
marchewka |
1 szt
|
kapusta biała |
1/2 kg
|
cukinia żółta |
1 szt
|
cukinia |
1 szt zielona
|
cebula |
1 szt
|
olej |
2 łyżki
|
sól i pieprz |
do smaku
|
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
do smaku
|
makaron grube wstążki |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: