Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z chorizo i małżami
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu- odcedzamy i wrzucamy na patelnię do pozostałych składników- dokładnie mieszamy.
Posypujemy wszystko posiekaną natką.
makaron grube wstążki | 30 dag |
chorizo | 10 dag |
małże | 20 dag |
oliwa | 2 łyżki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1/2 pęczka |
czosnek | 2-3 ząbki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
papryczka chili | 2 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: