Przepis i sposób przygotowania na: tagiatelle z kukurydzą i parmezanem
Makaron ugotować al dente z kropla oliwy. Odcedzić, przełożyć na talerz. Na wierzch wyłożyć sos, dodać płatki parmezanu.
Smacznego!
MAKARON TAGIATELLE | 200 g |
mięso mielone | 500 g |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
papryka czerwona | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
oragano | do smaku |
bazylia | do smaku |
płatki chilli | do smaku |
parmezan | 50 g |
sól | do smaku |
pieprz czerowny | do smaku |
oliwa | 40 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: