Tagiatelle z bazylią

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • MAKARON TAGIATELLE

    1 opakowanie
  • masło

    1/4 kostki
  • bazylia świeża

    1 garść
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotujemy, przelewamy zimną wodą. Dodajemy masło i pokrojoną bazyllię. Od razu można się zajadać! :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat