Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SZYNKA Z ALMETTE

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynk 10 PLASTRÓW
ALMETTE Z CHRZANEM 1 SZT
ogórek konserwowy
Żelatyna wieprzowa Prymat
jajko ugotowane na twardo 4 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: SZYNKA Z ALMETTE

PLASTRY SZYNNKI SMARUJEMY W MIARĘ GRUBO ALMETTE, UKŁADAMY ĆWIARTKI JAJKA, OGÓRKA KONSERWOWEGO I ZWIJAMY RULONIKI, UKŁDAMY NA GŁĘBOKUM PÓŁMISKU, ZALEWAMY ŻELATYNĄ DO MIĘS.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta75 06.11.2010 21:06
lubię taki delikatny smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak