Szynka na gorąco

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka mielona

    1/2 kg
  • tłuszcz

    3 dkg
  • ketchup

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w grubsze plastry. Na rozgrzanym tłuszczu opiec z obu stron. Każdy smarować ketchupem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
barbara11561 28.06.2013 07:41
też lubię czasami na ciepło
mirosława4 15.01.2013 16:20
proste i smaczne danie
Aneta41 26.11.2012 17:46
fajne
IKrakowianka 28.02.2012 21:37
smaczne
olkaaa 06.02.2012 10:33
szybkie i proste
Łukasz15 17.01.2012 12:23
mniam
kuklik 10.01.2012 13:00
pomysłowe
Monika193 30.12.2011 15:50
smaczna
Wafelek2601 13.12.2011 07:54
czasem sobie tak podpiekam na kolację

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat