Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybki przekladaniec

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Biszkopt
jaja 6 szt.
cukier 1 szkl.
mąka 1 szkl.
proszek o pieczenia 1 lyzeczka
masa
margaryna 1 szt.
mleko 0.5 litra
cukier 0.5 szkl.
mąka ziemniaczana 2 lyzki
mąka pszenna 2 lyzki
cukier waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: szybki przekladaniec

z podanych skladnikow robimy biszkopta .pieczemy 35 minut. Gdy ostygnieprzekrawamy go na pol ,iprzekladamy masa. MASA:Zmleka,cukru i maki gotujemy budyn.Studzimy i stopniowo dodajemy do roztartej margaryny.ucieramy na jednolita mase .Przekladamy biszkopta ,a wierzch polewamy polewa czekoladowa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 07.06.2011 21:56
fajna serwetka ,a ciacho pycha
jolaxa 04.03.2011 14:15
pycha
RenataZ-et 17.02.2011 00:06
Szybko i pysznie :)
MAŁY 02.02.2011 18:46
pyszny
IZABELA29 01.02.2011 14:43
pysznie
IZABELA29 01.02.2011 14:43
pysznie
polly66 31.01.2011 22:20
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak