Przepis i sposób przygotowania na: Szybki i prosty sos pieczarkowy
Kroki postępowania
Gdy marchewka zmięknie dodajemy pieczarki do bulionu.
Doprawiamy do smaku solą.
Gotujemy jeszcze około 10 minut na wolnym ogniu.
Gotowe, smacznego!
pieczarki | 10 szt. |
marchewka | 1 szt. |
woda | 100 ml |
śmietanka 12-procentowa | 100 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
kostka rosołowa | 0,5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: