Składniki:
kefir | 1 l |
jajko | 5-6 szt |
ogórek | 1-2 szt |
koperek | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1-2 łyżki |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
szczypiorek | 2 łyżki |
koncentrat barszczu czerwonego | 6-8 łyżek |
kartofle | 500-600 g |
kefir | 1 l |
jajko | 5-6 szt |
ogórek | 1-2 szt |
koperek | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1-2 łyżki |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
szczypiorek | 2 łyżki |
koncentrat barszczu czerwonego | 6-8 łyżek |
kartofle | 500-600 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: