szybki bigos

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1,5 kg
  • kapsuta kiszona

    0,5 kg
  • łopatka wieprzowa

    1 kg
  • boczek

    200 g
  • sól

  • miód

    30 g
  • cebula

    3 szt
  • grzyby leśne

    100 g
  • musztarda

    20 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pokroić smazyć razem z mięsem dodac pokrojoną cebulę ,przyprawy ,grzyby,miód całośc dusić do miękkości :) doprawić musztardą :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat