Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

szybki barszcz z fasolkami

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda
4 litry
włoszczyzna
1 pęczek
ziemniaki
5 sztuk
buraki ugotowane starte
80 dag
fasolka czerwona
1 puszka
fasolka biała
1 puszka
Kucharek przyprawa do potraw
1 łyżka
Sklep Prymat
Majeranek suszony Prymat
1 łyżka
Sklep Prymat
indyk
1 duże
Papryka ostra mielona Prymat
1 łyżeczka
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: szybki barszcz z fasolkami

- skrzydło indyka zagotować i zebrać pianę cedzakiem i gotować do miękkiego mięsa
- wsypać pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki,kucharek i gotować z 15 minut
- włożyć wcześniej ugotowane buraki i utarte na grubszych oczkach tarki
- wlać obie fasolki z zawartością puszki,gotować z 10 minut
- przyprawić pieprzem,papryką,majerankiem
- można dodać śmietanę do barszczu
- SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 23.06.2014 15:40
pożywna ta zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak