Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybka zupa pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 500 gram
bulion 3 litry
śmietana 400 mililitrów
kasz jęczmienna 1 garsztka
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: szybka zupa pieczarkowa

bulion gotujemy, pieczarki myjemy kroimy w plastry podsmażamy , dodajemy do bulionu, gotujemy dodajemy kaszę , dalej gotujemy dodajemy śmietanę pzyprawiamy , gotujemy 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak