szybka zupa pieczarkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • woda

  • Liść laurowy suszony Prymat

  • ziele angielskie

  • mąka

    3 łyzki
  • makaron

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pieczarki zalej woda dodaj liść laurowy i ziele angielskie i gotuj.gdy pieczarki beda juz miękie dodaj kostke rosołowa zagęść rozrobioną wodą z mąką i chwile pogotuj az sie zupa stanie troche gęsta dopraw solą i pieprzem .osobno ugotuj makaron odcedz i wypłukaj .zupe podawaj z makaronem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat