Przepis i sposób przygotowania na: Szybka szpinakowa z ziemniaczkami
Kroki postępowania
Śmietanę zahartować w kubeczku ciepłą zupą, a następnie dodać ją do zupy. Nie zagotowywać! Dosmaczyć sola i pieprzem.
szpinak mrożony | 1 |
marchewka | 1 |
pietruszka | 1 |
seler | kawałek |
por (biała część) | 1 |
ziemniaki | 5 |
czosnek | 3 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 |
ziele angielskie | 5 |
kumin | łyżeczka |
śmietana 12% | 125 ml |
żółty ser | do dekoracji twardy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: