Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybka pasta jajeczna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1
sól
pieprz
szczypiorek
majonez 2-3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: szybka pasta jajeczna

Jajka gotujemy na twardo. Jak ostygną, obieramy i kroimy w drobną kratkę-można rozgnieść widelce. Cebulę obieramy, kroimy w kosteczkę. Jak mam szczypior to go dodaję-siekam na drobne kawałki. Jajka mieszamy z cebulą, dodajemy majonez i przyprawiamy.
Smaczna na kanapki :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 06.06.2012 15:16
Lubie
Dorian 10.05.2012 21:01
pycha
jozefinach 27.03.2012 10:13
Lubię takie pasty.
Marta1986 16.03.2012 12:08
super
AGNIESZKA103 25.02.2012 17:19
szybkie i smaczne
jola1508 08.02.2012 12:47
mniam mniam
sunnymood 07.02.2012 17:58
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak