Przepis i sposób przygotowania na: Szwedzki pasztet marchwiowy
Kroki postępowania
Marchew i seler obrać, pokroić w kostkę i ugotować w jednej szklance wody przez 15 minut.
marchewka | 3 szt./duże |
cebula biała | 1 szt |
seler | 1/4 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
ziemniaki | 3 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | do smaku |
majeranek | do smaku |
chili | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: