Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sztuka mięsa wołowego

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 1 l
sól
olej do smażenia
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
wołowina 1/2 (chuda)
grzyby suszone 2 szt
Ziele angielskie całe Prymat 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sztuka mięsa wołowego

Mięso gotujemy do miękkości w wodzie z liściem, zielem i grzybami. Wyjmujemy, dzielimy na porcje. Każdą porcję solimy i obsmażamy na oleju z złoty kolor. Wywar można wykorzystać do zrobienia zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 09.06.2011 23:18
czyli takie dwa w jednym:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak