Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinakowo-selerowy koktajl z dodatkiem wedzonego łososia :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt naturalny 300 ml
szpinak mrożony 4 brykiety
seler naciowy 2 łodygi
łosoś wędzony plastry 50 gram
bazylia 2 listki
sól i pieprz 1 szczypta do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowo-selerowy koktajl z dodatkiem wedzonego łososia :)

Do kubka miksującego wlewamy jogurt naturalny. Kolejno dodajemy rozmrożony szpinak brykiet , seler naciowy, bazylię oraz wędzony łosoś. Miksujemy blenderm składniki -dodając pieprz i sól do smaku. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak