Składniki:
szpinak | 1 garść |
kukurydza | 3 łyżki |
tuńczyk kawałki w oleju | 1/2 puszki |
olej rzepakowy | |
sól | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
jagody goji | 2 łyzki |
papryka czerwona | 1/2 szt |
ryż | 1/2 (kolorowy) |
szpinak | 1 garść |
kukurydza | 3 łyżki |
tuńczyk kawałki w oleju | 1/2 puszki |
olej rzepakowy | |
sól | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
jagody goji | 2 łyzki |
papryka czerwona | 1/2 szt |
ryż | 1/2 (kolorowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: