Składniki:
szpinak mrożony | 200g |
czosnek | 2 ząbki |
ciasto francuskie | 275g |
śmietana 12% | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
salami | 8 plastrów (Spianata Romana) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
szpinak mrożony | 200g |
czosnek | 2 ząbki |
ciasto francuskie | 275g |
śmietana 12% | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
salami | 8 plastrów (Spianata Romana) |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: